Kettlebell Workout en Diëten

Kettlebell Workout en Diëten kettlebell_dvd_button

Strikt gezien is afvallen heel simpel. Calorie afname moet groter zijn dan toename.Met de Kettlebell Workout en Diëten is alles mogelijk.

De misvatting bestaat dat met goed en gezond kan afvallen zonder sporten, dit is niet waar. Sporten zorgt voor spieropbouw en calorie afname. Bij een grotere spieropbouw zal de verbranding van calorieën groter zijn. Daarom is spieropbouw van groot belang bij afvallen. Meer spieren betekent meer calorie verbranding. Sterker nog, bij diëten zonder sporten zal na afloop van het dieet de calorie verbranding dalen! Dit door afname van de spiermassa. Wanneer men weer “normaal” gaat eten leidt dit tot het jo-jo effect. Met sporten én dieeten zal dit niet voorkomen.


Maar dan komt de vraag …. gaan we duursporten of een krachtsport?

Moeten we een keuze maken? Nee, natuurlijk hoeft dit niet.

Duurtraining is een goede keuze, als men al spiermassa heeft. Heeft men dit nog niet, gaat de voorkeur uit om te beginnen met krachttraining. Voordeel van krachttraining is de opbouw van spiermassa wat een groter calorie verbruik veroorzaakt en vet opslag voorkomt.

Vooral voor een zwaarlijvig persoon is krachtsport de beste keuze. 

    • Hiermee spiermassa wordt opgebouwd, wat nodig is duursport;
    • Later kan met ook starten met duursporten;
    • Bij overgewicht gewicht worden overmatig belaste gewrichten met krachttraining beschermd;
    • Krachttraining zorgt ervoor dat er ook in rust sprake is van een verhoogde vetverbranding, en dat gedurende meerdere uren. 

Verhoogde vetverbranding (door extra spiermassa), en vetverbranding (zelfs in rust), kan het beter?

Mocht u denken aan dieeten naast het sporten kunnen we u ook helpen.

Het beste bestaande dieet nu verkrijgbaar is Het Mentale Dieet Plan. Maar dit is voor later, laten we eerst spieren kweken !

Klik hier voor meer informatie over bestellen, of kijk verder op kettlebellskopen.net.

kettlebell-met-pijl1 meer informatie 2


This entry was posted in dieet, Kettlebell, Kettlebell Workout, mentale dieet plan, Vet verbranden and tagged , , , , . Bookmark the permalink.