5 tips voor maximaal vet verbranden met Kettlebells

5 tips voor maximaal vet verbranden met Kettlebells kettlebell_dvd_button

Dus u bent er uit ! We gaan trainen met de Kettlebells!  TOP !

Hier begint een nieuw leven, een leven waar jij je goed voelt in je eigen lichaam. 

Maar hoe gaan we dit doen, hoe gaan we maximaal vet verbranden op die moeilijke plekken, en binnen 3 weken resultaat zien. En dit met maar 3 keer per week trainen ?

Ik zal je vertellen hoe we dit gaan doen, met 5 simpele tips !

1. Til Zwaar.

Het klinkt logisch, maar  als je zwaar tilt dan heeft je lichaam meer energie nodig dan wanneer je met lichtere gewichten tilt. Spiervezels zijn daarvoor verantwoordelijk – Type 2 weefsels – zijn de grootste en sterkste van de spiervezels  in het lichaam. Dus in wezen, wanneer u deze Type 2b spiervezels gebruikt door zwaar te tillen, traint u meer spieren. Het doel van het zware tillen is het verkrijgen en het genereren van de mogelijkheid om meer kracht te produceren. Hoe hoger de kracht output, hoe meer energie nodig is, waardoor meer calorieën verbrand worden.

Uiteindelijk draait alles op calorieën verbranden!

2. Til Explosief.

Explosief tillen vraagt ​​het lichaam om dezelfde spiervezels te gebruiken – het type 2b, zoals het geval is bij het tillen van zware. Daarbij maak je gebruik van ongelooflijk grote hoeveelheden energie. Nogmaals, meer werk verricht, meer calorieën verbrand.

De Kettlebell ballistische oefeningen – ja, de Swing, maar ook de Clean, de Snatch, de Push Press, en de Jerk allen vragen naar hoge energie output. Dus nogmaals, hoe meer energie nodig is, hoe meer calorieën je verbrand. En dat is precies wat we willen voor maximaal vet verlies.

3. Elimineer Zwakke Schakels.

Laten we eerlijk zijn, de meesten van ons hebben niet de tijd of het geduld om te beginnen aan een sport programma. (Ook al weten we dat we moeten.) We hebben altijd een excuus.

Beginnen met een workout is geen probleem, het volhouden, daar zit het hem in. Tijdens de start van het programma begint met met goede wil, meestal na 3 weken is dit gevoel weg. Dit gevoel gaat niet weg als u na 3 weken al resultaat ziet. En dat is dus het mooie van dit programma. Met 2 a 3 keer per week ziet u al resultaat. Ziet u dit niet, krijgt u het betaalde geld terug. Dat is nog eens motivatie.

4. Beheers Vermoeidheid.

Tot nu toe hebben we het type 2b spiervezels twee keer genoemd – dus uiteraard zijn ze belangrijk voor onze zaak. Hier is iets anders dat belangrijk is voor onze zaak – in staat zijn om de niveaus van vermoeidheid te controleren tijdens het werk uit.

Veel mensen beseffen niet (of weten niet) is dat de aanwezigheid van vermoeidheid, je tijdelijk zwakker geworden. Het klinkt als een “no-brainer”. Ik weet het, maar de wetenschap heeft ons  geleerd dat een bijproduct bij hogere herhalingsoefening melkzuur is. En de wetenschap heeft ons ook laten zien dat melkzuur spiercontractie tegen gaat, in het bijzonder bij type 2b spiervezels.

Daarin schuilt het probleem met de hoog reperterende vet verlies programma’s.

Je kan niet zo veel kracht produceren als u zou willen om genoeg calorieën te verbranden omdat vermoeidheid in de weg staat.

Dit doen we door het  specifiek besturen en beheren van die vermoeidheid – in uw eigen tempo, niet de mijne. En dat is de sleutel. Met deze methode kunt u nog steeds vermoeidheid ervaren, maar u nog steeds in staat stelt om met een hoge kracht te trainen.

5. Verhoog Het Metabolisme.

De keuze is aan uw – wat zou je liever doen – een hoop van calorieën verbranden tijdens je work-out of verbranden van een hoop van calorieën na je training?

Het liefst beide nietwaar?

De sleutel tot vetverlies is niet gericht op het verbranden van calorieën tijdens het sporten, maar erna. Door dit te doen, bereiken we allebei.

Om dit te bereiken, moeten we zo veel werk als mogelijk tijdens onze trainingen doen door te tillen zo zwaar en explosief mogelijk terwijl u de vermoeidheid  beheerst. U kunt al eerder hebben meegemaakt – het is dat warme, bezwete gevoel dat je krijgt na een zware training en nadat je hebt gedoucht.

Er – wetenschappelijk bewijs dat warm en zweterig gevoel na je work-out douche goed voor je is.

Uitstekend!


Ben je klaar om te beginnen met snijden in ​​dat ongewenst lichaamsvet met behulp van uw Kettlebells Workout, in een geplande, bewezen systeem? Je weet nu het # 1 probleem van een Kettlebell vet verlies work-outs en de vijf strategieën om ze te overwinnen.

Ben je klaar om vet verliezen te ervaren met een goed ontworpen Kettlebell vet verlies programma?

Klik hier voor meer informatie, of kijk verder op kettlebellskopen.net.

product-kettlebell-workout2 meer informatie


This entry was posted in dieet, Kettlebell, Kettlebell Workout, maximaal, mentale dieet plan, Vet verbranden and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *