Waarom de Kettlebell Workout

Waarom de Kettlebell Workout? Ik zal proberen uit te leggen waarom… kettlebell_dvd_button

Natuurlijk,  iedereen kent de Kettlebell swing. Maar die simpele trainingen die iedereen kent, verwaarloost de ware kracht van de Kettlebell en de mogelijkheid om vet te verbranden uit bijna alle gebieden van uw lichaam,  inbegrepen uw benen, borst, billen en de moeilijkste … de buik.

Dit komt omdat veel van deze trainingen die over en over en over en weer worden herhaald, met weinig of geen variatie. Dit heeft geen zin!

Een andere probleem met de normale Kettlebell workout programma’s is dat ze gewoon geen diversiteit aan oefeningen hebben. Al snel gaat het vervelen. Al snel merkt je geen vooruitgang en binnen 3 weken zijn veel mensen afgehaakt. Verspilde tijd en zonde van de tijd.


De vraag is dus: Hoe kan je verveling voorkomen, en na 3 weken resultaat zien?

Het probleem met de meeste trainingen is dat ze te lang duren, en niet de juiste intensiteit hebben om de groeihormoon productie te stimuleren.

Door de juiste inspanning-rust combinatie stimuleert de Kettlebell Workout maximaal jouw lichaamseigen groeihormoon productie. De intensiteit van de training is daarom vrij hoog, waardoor 20-25 minuten per training ruim voldoende is voor maximale resultaten. De Kettlebell Workout heeft veel variatie, waardoor je de “fun” niet verliest. Hierdoor zal trainen met Kettlebells je veel voeldoening en vooruitgang geven.

Je hoeft deze training niet vaker dan 2 tot 3 keer per week uit te voeren om al binnen 3 weken duidelijk strakkere buikspieren te ontwikkelen.

Natuurlijk bereik je het beste resultaat als je naast sporten ook je leefpatroon aanpast, of begint met een dieet. Omdat je sport heeft je lichaam wel voeding nodig. Dus niet elk dieet zal goed zijn voor sporters.

Klik hier voor meer informatie of lees verder op www.kettlebellskopen.net.

cropped-cover_kettlebell_dvd_1_tm_5.jpg


This entry was posted in dieet, Kettlebell, Kettlebell Workout, maximaal, mentale dieet plan, Vet verbranden and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *